Algemene voorwaarden


Voor deze activiteit geldt een minimum van zes en een maximum van tien deelnemers. De activiteit gaat door indien er voldoende ingeschreven deelnemers zijn. Toewijzing van deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving. Inschrijvingsdatum is gelijk aan de datum van ontvangst betaling. Je ontvangt bevestiging van deelname per email of per post op het door jouw opgegeven contactadres.

Annuleren

Mocht blijken dat de activiteit niet doorgaat, dan zal aan hen die betaald hebben EN niet afgemeld hebben, het volledige bedrag worden geretourneerd. Dit wordt uiterlijk drie weken voor aanvang van de activiteit bepaald. Bij afzegging tot vijf weken voor aanvang van de activiteit zal het totale bedrag worden geretourneerd, minus 50,- euro per persoon voor organisatorische en administratieve kosten. Bij afzegging vanaf vijf weken voor aanvang van de activiteit zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

terug naar workshops en retraites.

Bekijk de fotogalerie.

Lees de ervaringen van deelnemers aan onze beeldhouwretraites.

AANMELDEN

© Copyright Daguz - Daguz is ingeschreven in het kwaliteitsregister van Centrum Psychosynthese Holland - KvK Den Haag 27360739
WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio