Daguz en psychosynthese


DSC_0164 - kopie (2)

From the eternal.
Out of the past.
In the present.
For the future.
(Roberto Assagioli)

 

 

 

Wij zien de mens als eenheid van lichaam, ziel en geest die zich verbindt met anderen. Wij werken vanuit diverse spirituele en filosofische stromingen en vertalen deze naar de realiteit van alle dag. Psychosynthese neemt hierin een centrale plaats in.

Psychosynthese is een praktische en positieve psychologie, die ons helpt ontdekken wie we in wezen al zijn. Meer dan onze zorgen en wisselende stemmingen is er een ‘innerlijke waarnemer’, een stille plek in ons, een liefdevol en krachtig ‘zelf’. Ga je je leven sturen vanuit dit ‘zelf’ dan verandert je energie, er is ontspanning, meer evenwicht en authenticiteit. Je weet wie je bent en wat bij je past.

Psychosynthese is ook een spirituele leerweg waardoor de mens zichzelf kan overstijgen. Waarden als liefde, intuïtie en stilte brengen een diepe verbinding met anderen en met de natuur. Stellen we ons open voor het Hoger Zelf, de altijd stromende energiebron in ons, dan ervaren we vreugde en innerlijke vrede.


 

© Copyright Daguz - Daguz is ingeschreven in het kwaliteitsregister van Centrum Psychosynthese Holland - KvK Den Haag 27360739
WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio