Irene van der Laan


Irene van der LaanIrene van der Laan-Hoenderkamp (1961) is zelfstandig gevestigd psychosynthese- therapeut,- gids en counselor/coach.

Vanuit haar achtergrond zowel in onderwijs en gezondheidszorg heeft ze ruime ervaring in het met mensen werken aan bewustwording, ontplooiing en gedragsverandering. Irene volgde haar opleiding o.a. bij de Psychosynthese Academie in Amersfoort, Psychosynthese Studies en de School voor Imaginatie in Amsterdam. Naast haar werk als gids/coach werkt ze als trainer in een GGZ instelling”. Motiveren tot gedragsverandering heeft daarin een belangrijk accent.

“De basis in mijn werk met mensen vormt een goed contact. Respectvol, empathisch en vanuit gelijkwaardigheid in de relatie. Ik geloof in het goede in de mens, diens liefdevolle kracht,  wijsheid, kwaliteiten en potentie. Van daaruit werken we samen naar inzichten, antwoorden en oplossingen”

 

LinkedIn profiel


 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

© Copyright Daguz - Daguz is ingeschreven in het kwaliteitsregister van Centrum Psychosynthese Holland - KvK Den Haag 27360739
WordPress Onderhoud door Indigo Webstudio